local nunta, local nunta bucuresti, locatii nunta bucuresti, meniu nunta, locatii nunti, meniu nunta 2023, meniu nunta 2023 bucuresti, meniu nunta bucuresti pret, nunta in gradina bucuresti, oferta nunta 2023, oferta nunta 2023 bucuresti, pret meniu nunta 2023, pret meniu nunta bucuresti, restaurant nunta, restaurante nunta bucuresti, sala nunta, sala nunta bucuresti, saloane evenimente bucuresti, salon nunta bucuresti

Salon Class

Salonul Class

Ești adeptul unor evenimente de anvergură, somptuoase, care să reunească până la 300 de persoane? Salonul CLASS este gazda perfectă pentru momente cu adevărat grandioase. Fie că ne referim la nunți, botezuri, lansări de produse, petreceri spectaculoase, Salonul Class se distinge prin elemente exclusiviste și o atmosferă de lux, bogată în accente aurii și detalii prețioase.

Salonul Class

Sala este concepută pentru a oferi multiple variante de organizare a spațiului și pentru a satisface cele mai exigente pretenții în materie de decor și nu numai.

Meniu

Love Story

Meniu

Magical Day

Meniu

Royal Wedding

Este momentul să întoarcem pagina poveștii tale!

AUTENTIC Events Hall vă oferă un cadru rafinat și exclusivist pentru evenimente inspirate din povești. Bucură-te de momentul tău magic și alege din cele trei saloane armonizate perfect cu o atmosferă elegantă.

Contactează-ne

Începe să planifici evenimentul chiar azi

Telefon

Diana Oltean – Event Planner - 0721.35.88.35 - diana.oltean@autenticeventshall.ro

Raluca Andreea Oltean - Event Planner – 0726.22.22.55 - raluca.oltean@autenticeventshall.ro

Call Now Button