local nunta, local nunta bucuresti, locatii nunta bucuresti, meniu nunta, locatii nunti, meniu nunta 2023, meniu nunta 2023 bucuresti, meniu nunta bucuresti pret, nunta in gradina bucuresti, oferta nunta 2023, oferta nunta 2023 bucuresti, pret meniu nunta 2023, pret meniu nunta bucuresti, restaurant nunta, restaurante nunta bucuresti, sala nunta, sala nunta bucuresti, saloane evenimente bucuresti, salon nunta bucuresti

Petreceri

Ți-ar plăcea să organizezi o petrecere corporate autentică? Descoperă Autentic Events Hall! Atmosfera destinsă, decorul, arhitectura inedită și meniul complet vor contribui la crearea unor clipe de bun augur pentru dezvoltarea armonioasă a relațiilor dintre angajați, parteneri, colaboratori, investitori și alți membri importanți pentru succesul companiei tale! Îți oferim toate serviciile de care ai nevoie pentru planificarea unui moment cu adevărat memorabil!

Evenimente

Prezentări de modă, conferințe, lansări de produse, gale, premiere, târguri și expoziți, orice îți dorești, noi putem organiza! Fiecare eveniment de genul acesta este susținut și consiliat de echipa Autentic Events Hall până în ultimul detaliu.Tratăm cu seriozitate fiecare moment și îți punem la dispoziție dotări complete din punct de vedere tehnic, meniuri personalizate și pachete de servicii satisfăcătoare!

Conferințe

Fie că dorești un spațiu intim pentru o conferință între colegi, fie ai nevoie de un spațiu impozant pentru un eveniment de proporții mai mari, echipa noastră specializată te va ghida să iei cele mai bune decizii pentru afacerea ta! Îți oferim facilitățile necesare pentru ca tu să poți desfășura în cadrul saloanelor noastre întâlniri științifice, de presă, gale etc. Flipchart-ul, video proiectoarele, sonorizarea bună fac demonstrațiile mai ușor de prezentat, iar echipa noastră îți va oferi asistență tehnică în orice clipă!

Training

Pentru succesul unei afaceri, este important să investești în educația angajaților tăi! De aceea, suntem aici pentru a găzdui training-uri de specialitate, în cadrul cărora membrii echipei tale să dobândească cunoștințe noi și variate, care să le fie de folos în realizarea activităților la un nivel cât mai apropiat de așteptările tale. La Autentic Events Hall, îți asigurăm dotări tehnice moderne şi complete, de ultimă generaţie și îți oferim soluţiile ideale pentru cocktail-uri, coffee break, prânz, cină sau alte evenimente, în funcție de nevoi sau preferințe.

Este momentul să întoarcem pagina poveștii tale!

AUTENTIC Events Hall vă oferă un cadru rafinat și exclusivist pentru evenimente inspirate din povești. Bucură-te de momentul tău magic și alege din cele trei saloane armonizate perfect cu o atmosferă elegantă.

Contactează-ne

Începe să planifici evenimentul chiar azi

Telefon

Diana Oltean – Event Planner - 0721.35.88.35 - diana.oltean@autenticeventshall.ro

Event Planner – 0726.22.22.55

Call Now Button