local nunta, local nunta bucuresti, locatii nunta bucuresti, meniu nunta, locatii nunti, meniu nunta 2023, meniu nunta 2023 bucuresti, meniu nunta bucuresti pret, nunta in gradina bucuresti, oferta nunta 2023, oferta nunta 2023 bucuresti, pret meniu nunta 2023, pret meniu nunta bucuresti, restaurant nunta, restaurante nunta bucuresti, sala nunta, sala nunta bucuresti, saloane evenimente bucuresti, salon nunta bucuresti

Balul Bobocilor

Liceul este una dintre cele mai frumoase perioade ale adolescenței. Fluturașii din stomac, prima dragoste, prietenii noi… și suntem entuziasmați să petrecem aceste momente la AUTENTIC Events Hall. Te vom ajuta să organizezi un Bal al Bobocilor splendid, cu decorațiuni și lumini moderne, o atmosferă de neuitat și distracție până în zori.Îți punem la dispoziție consultanță de specialitate și vom fi alături de tine pas cu pas în organizarea acestui eveniment inedit.

Baluri Absolvire

Anii de facultate, ce repede au trecut! Parcă mai ieri pășeai, cu emoție, în această aventură unică și iată-te ajuns la final, tot cu emoție, de această dată pentru începutul unei vieți de adult și de ce nu, începutul unei cariere înfloritoare. Dar până atunci, mai ai de bifat ceva: Balul de Absolvire! Desprins din filmele americane și organizat aici, la Autentic Events Hall, îți oferim toate premisele pentru a planifica alături de noi o petrecere demnă de povestit ani și ani! Ești gata de distracție?

Majoratul

18 ani și tot atâtea motive de petrecut până în zori, alături de prieteni, familie și alți oameni dragi. Unde? La Autentic Events Hall, o locație în care o echipă cu experiență va acorda toată atenția dorințelor adolescentului tău și va crea un moment cu adevărat magic. Îți punem la dispoziție servicii de consultanță și organizare, meniuri personalizate sau posibilitatea de a opta pentru un bufet suedez, open bar, candy bar și câte și mai câte alte surprize, care să asigure buna desfășurare a unei petreceri așa cum a visat copilul tău!

Este momentul să întoarcem pagina poveștii tale!

AUTENTIC Events Hall vă oferă un cadru rafinat și exclusivist pentru evenimente inspirate din povești. Bucură-te de momentul tău magic și alege din cele trei saloane armonizate perfect cu o atmosferă elegantă.

Contactează-ne

Începe să planifici evenimentul chiar azi

Telefon

Diana Oltean – Event Planner - 0721.35.88.35 - diana.oltean@autenticeventshall.ro

Raluca Andreea Oltean - Event Planner – 0726.22.22.55 - raluca.oltean@autenticeventshall.ro

Call Now Button